• öyle oldu

    8

    ciddi konularda yıldız yazarımız eleanor (m/l) sazı eline aldığına göre, ben de artık her zaman içimden geçeni yapıp, işin magazinel boyutuna eğilebilirim sevgili mybrute fanları. diğer yazarlarımız ise, bilmiyorum, galiba öldüler. özellikle altlejant. nerede bu adam? bulana veya getirene tam yüz bin lira vereceğiz.

    bilindiği gibi blogda kaliteli tavrından ödün vermeyen tek yazarımız fantaghiro. (hiçbir şey yazmadı.) önceleri çin hükümetinin baskıları nedeniyle yazamadığını söylüyordu, bu aralar da davetlerden başını kaldırıp klavyeyi ellemeye zaman bulamıyormuş. yine de kendisinden ümidi kesmiş değiliz değerli jefferson airplane severler. çok yakında taze zirve haberleri ve hoşsohbet arıların imrenilesi yaşam öyküleriyle aramızda olacak.

    bilmem dikkatinizi çekti mi (çekmediyse çeksin diye belirtiyorum), yeni bir oyunumuz var. flash dünyasının kültlerinden, robokill. oyunun konusu gerçekten de helolalora?'ya yakışacak orijinallikte: şimdi robotlar var tamam mı, öldürüyonuz bunları, öldürdükçe para kazanıyonuz, kazandığınız paralarla daha büyük silahlar alıp daha çok robot öldürmeç. o değil de, nereden baksan 1983 yılından beri robot öldürme sektöründeyim, bu şebelekler ölürken katillerine miras bırakma huyundan bir türlü vazgeçemediler. o nedenle bir yere varamıyorlar.

    çok teknolojik bir takım yöntemlerle yaptığım ölçümlere göre, blogumuzun cinsel eğitim departmanı olan kinsey enstitüsü linkine hiçbir okuyucumuz (ve yazarlardan da ahmak ı hayal) bugüne dek bir kere bile tıklamamış. oysa sağlıklı bir cinsel yaşantı muasır toplumun şah temelidir... şah damarıdır... şahgagasıdır. oraya pornstars catalogue linki koysak hit rekoru kırardı ama. değil mi ahmak?

    Share!

    • Digg
    • delicious
    • stumbleupon
    • twitter
  • 8 Comments


    1. olm benim bilgisayarda kinsey enstitüsü nün sayfası, sözlük gibi hep açık duruyor zaten. sabah işe gelince ilk onu açıyorum ben. ama okuyucuların tıklamaması ilginç olmuş. bir kere örotik yazan bi yere nası tıklamazlar?

      kendimi tıklamakla ilgili espri yapmamak için zor tutuyorum. bi yardımcı olun bana.

    2. şu bloga ben hatırlayıp da bişeyler yazmasam, hiç birinizin dönüp baktığı yok. adamdaki kıskançlığa bak , yaz sen de tembel efendi, elini tutan mı var? bak benim kürt damarıma basma yazmam bi daha da buraya.

      seni pavyonlardan çakip aldım nankör!!

      şimdi de örotiği tıklayacam bi bakalım, bakalım

    3. tamam ulan espritüel ikili, "tıklamak" demeyelim, "pırtlamak" diyelim bundan sonra. memnun musunuz?

      pavyondan çekmişmiş.

    4. tıklamakdan yana oy kullanıyorum hatta öyle olacak lan.eleanor postası değil mi bu, o vakit tıklamak olacak o, ben ne dersem o .

      sen ne yaptığının bilmem farkında mısın tembel?

    5. farkında olsam bir takım şeyler öyle olmazdı, değil mi eleanor?

    6. "farketmeden farketmeden senin olmuşum"

      aklıma geldi öyle oldu, fikret kızılok un ruhu şadolsun

    7. SELAMLAR ARKADASIM, ÖNCELIKLE GÜZEL BIR GÜN DILIYOR,YENI AÇTIGIM BLOGUMA SIZI DE BEKLIYORUM. SIYASET VE GÜNDEMLE AGIRLIKLI OLAN BLOGUMDAN, HOBI, YEMEK EL SANATLARI GIBI KONULARI AYIRDIM.GELINCIK ADINI VERDIGIM YENI ADRESIMDEN DE SIZLERI TAKIP EDICEM. YENI YILINIZI KUTLAR, SAGLIKLI HUZURLU YILLAR TEMENNI EDERIM, SEVGIYLE KALINIZ.

      http://gelinck.blogspot.com/

    Leave a comment