• kereviz

    11

    aslında baktım da, dinamit de olabilirdi. başlık anlamsızlığından bir şey yitirmiyor. ne yazacağımıza şimdilik karar veremediğimizden devamlı blogun kendisi hakkında yazıyoruz zaten. ortam mantar panoya döndü.

    blog oluşturma fikri bir akşam vandal "çıplak fotolarını çekicem, hustler'a kapak olacaksın, binecem üstüne vuracam kırbacı" şeklinde başıma ekşidiği sırada konuyu değiştirmeye çalışırken çıktı. kişisel toplantı notlarımızı sözlüğe (itü sözlük) yazamıyoruz, yazınca çirkin oluyor, böyle bir olay yapabiliriz gibi geldi. hala da geliyor. helolalora ismini ali kamber bulmuş. gazına bile patent alan adam bu ismi kopiraytsız falan kullanmamıza nasıl izin verdi, henüz anlamış değilim. soru işaretini de ben koydum. (öyle deme, odayı dolu gösteriyor.)

    ilk günlerde siyah fonlu, mavi kanlı, son derece şık bir stilimiz vardı. fakat bu mimar camiası kendisini olur olmaz her şeye müdahaleyle mükellef saydığından, türlü badirelerden sonra, nihayet bugünkü pop-art-plaza-yönlendirme-tabelası tandanslı dizaynımıza kavuştuk. fena da olmadı hani.

    işte bu bizim hikayemiz. öyle saf, öyle temiz. helolalora? çünkü tarih kerevizdir.

    Share!

    • Digg
    • delicious
    • stumbleupon
    • twitter
  • 11 Comments


    1. hayırlı olsun. ailecek ilgiyle.

      yours ördekly.

    2. ulan git. kımıl kımıl butonlarımız var.

    3. bir kerede hepsine basabilme özelliği iyi düşünülmüş.

    4. hedef kitle japonlar olduğu için.

    5. ahah. tembel yazılara hayvan uzun isim veriyon, yanda böyle küçüle küçüle bi hâl oluyolar. "armut" gibi "kereviz" gibi başlıklar at yazılarına. o yanlar daha fazla nasıl genişler bilmiyom.

    6. bu blogun saati yanlış be.

    7. form follows function güzelim. mimar olacaksın bi de.

    8. sen karışma be. örötik tagiyle sitene link veririm bak.

    9. bu blogun yanları ağrıyor. saati de günde iki defa doğruyu gösterecek bundan böyle.

    10. zamanı durdur. daha iyi o.

    11. birtakım şeylerin öyle olması kapsamına alıyorum bu isteğini. yalnız şöyle yazsaydın bu isteğini hemen yerine getirebilirdim bak;

      "zamanı durdur. o, daha iyi o."

      hiç yol yordam bilmiyorsunuz.

    Leave a comment