• brokoli

    evvet! denemeye devam ediyoruz. görüldüğü gibi şimdilik gaz ve toz bulutu halindeyiz. fakat büyük patlamayı tetiklemek, yaşamı okyanuslarda başlatmak ya da adem'i çamurdan yaratmak elimizde. kaostan düzen çıkarmak için öncelikle kaosa ihtiyacımız var.

    değerli yazarlar ahmak ı hayal ve fantaghiro da ricamızı kırmayıp aramıza katıldılar. böylece arkayı dörtlemiş olduk. ölçeği yakaladıkça birbirimizi dolduruşa getirip üretime geçeriz diye umuyorum.

    şu anki görüntünün aksine, amacımız kendi küçük itü sözlük'ümüzü kurmak değil. o, büyük haliyle, gayet iyi. orada ya da başka mecralarda eksikliğini duyduklarımızı buraya dökebilmek. zira, blog denen şey, bir yoksunluktan, bir huzursuzluktan, bir kendiyle barışık olamamadan doğuyor. tıpkı bir defter açıp "sevgili günlük" diye başlayan ağlamaklı yazılar döktürmek gibi. tabi burayı başkalarının da okuması ihtimal dahilinde olduğu için fazla sinkaflı yazmamaya gayret edeceğiz.

    bir de vandalcığım, şu sebze işine çözüm bulsak artık?

    Share!

    • Digg
    • delicious
    • stumbleupon
    • twitter
  • 1 Comment


    1. Merhaba. Yeni uyandım lan. Yeni yılı kaçıracaktım neredeyse. Herkese mutlu noeller.

      Bu üst taraftaki menu var ya hani, giderek gereksizleşmeye başladı gözümde. Benim önerim şu; 5-6 adet etiket belirleyelim blog yazılarını tanımlayan, onları üste koyalım. Misal bir tane mimari butonu olsun, ona tıklayınca blog yazarlarının mimari etiketi verdiği tüm yazılar görüksün. Anladınız ama yine de detaylıca anlatmak istiyorum. alışkanlık işte. Ama tembel sen anladın. Ee ne o zaman? Etiket belirleyelim.

      Onun da haricinde rahat olun, yazın bence. Bu tip teknik işler zamanla hallolur.

    Leave a comment